Očkování silgard

Dobrý večer.Chtěla jsem se zeptat,jestli je možné pokračovat v očkování Silgard,když bych otěhotněla a do poslední tj.třetí dávky mi zbývá měsíc.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, i když zatím není jednoznačný důvod pro odložení očkování během těhotenství, není dosud dostatek klinických údajů pro to, aby očkování proti HPV mohlo být během těhotenství doporučováno. Výrobci vakcín z těchto důvodů nedoporučují očkovat v době těhotenství. Blíže viz informace na www.vakciny.net .

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: