Očkování silgard

Dobrý den, jsem po první dávce očkování silgardu již měsíc. Žádného přítele jsem teď neměla (panna již nejsem), ale teď jsem se zamilovala a vyspala jsem se s ním - bez kondomu. Je zbytečné pokračovat v dalším očkování? Nepřekazila jsem nějak účinnost? Dá se nějakým způsobem zjistit, zda jsem vir chytla nebo ne? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkování nepřerušujte, po jediném styku je infekce velmi málo pravděpodobná. Vakcína chrání před více typy viru HPV, proto vytrvejte, neznepokojujte se a očkovací schema dokončete. Můžete tím jedině získat. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: