Očkování splaniček

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat měli jsme jít v 15měsících na očkování spalniček. Syn byl neustále nemocný (rýma, kašel,teploty) teď mu je 18 měsíců je týden fit akorát měl hypermie tarsál.spojivek, zaschlý hlen, sekce na řasách, jinak klidný přední segment dostal kapky Floxal vadí to při očkování splaniček? Měl by být úplně zdraví 7 dní nebo zánět v očích nemá vliv na očkování? Děkuji moc za odpověď Magdalena

Odpověď odborníka:

Pokud správně chápu otázku, je Váš syn asi týden bez teplot a dalších příznaků. V takovém případě můžete očkování absolvovat.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: