Očkování synflorix a prevenar

Dobrý den, Ráda bych se zeptala na očkování syna, 8 měsíců. V únoru dostal první očkování synflorix, od té doby měl zdravotní problémy, kašel, rýma, očkování tedy nebylo možné. Jelikož mi až nyní p. doktorka oznámila, že již není možné očkovat zdarma, chtěla bych vědět zda můžeme synflorix nahradit prevenarem, nebo musíme pokračovat... Děkuji za odpověd a přeji krásný den H

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možné přejít ze Synflorixu na Prevenar, záleží na Vaší volbě. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: