Očkování v těhotenství

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat:Byla mi aplikována 2.dávka očkování proti žloutence typu A.Teď jsem zjistila,ža jsem těhotná a bojím se,aby to nemělo vliv.Očkovaná jsem byla,když jsem to nevěděla,asi v 1. týdnu.Mám se něčeho bát?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko je naprosto zanedbatelné, důležité je nepokračovat v očkování a neočkovat žádnou jinou vakcínu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: