Ockovani vakcinou silgard

Dobry den, jsem muz 26 let,uz pres rok mam genitalni bradavicky. Nedari se mi toho zbavit, nemam jich moc,ale po vypaleni se udelaji nove. Pres rok jsem nebyl nijak nemocny. Mazu aldarou 10 tydnu a vysledky jsou temer zadne. Pomohlo by mi ockovat se silgardem a ty bradavicky si nechat poleptat podophylinem?? Slysel jsem ze v USA na tuto vakcinu umrela spousta lidi,ze obsahuje vice rtuti a hliniku nez je pro telo vhodne,mam strach ze by mi vakcina privodila jeste horsi zdravotni stav nez ted. Prosim napiste jak to je. Dekuji Libor

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkovací látky obecně nemohou změnit již vzniklé poškození zdraví, nicméně očkování vakcínou Silgard může přinést vytvoření obranyschospnosti proti novým infekcím papilomaviry, které vyvolávají tvorbu některých typů genitálních bradavic.Genitální bradavice mohou být ale způsobeny i jinými typy virů, proti kterým není vakcína účinná. Informace o tom, že v souvislosti s touto vakcinací zemřelo v USA spoustu osob jsou nepodložené, vakcína je bezpečná a má zanedbatelné množství nežádoucích účinků. Poraďte se před očkováním s lékařem, který zná detailně Váš zdravotní stav a absolvujte vyšetření, které objasní původce genitálních bradavic.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: