Očkování varilix vakcínou

  • Dotaz od: Markéta H.
  • Publikováno: 18.5.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz,zda je nutné se nechat naočkovat proti neštovicím,když mám dceru 22 měsíců,neštovice neměla,já je v dětství neprodělala,protilátky z krevních testů nemám. Je mi 31let,plánujeme v tomto roce miminko. Je velké riziko,že bych se nakazila v těhotenství?Děkuji za vaší odpověď

Odpověď odborníka:

Samozřejmě se můžete nakazit, kdykoli ,i v těhotenství, což je velké riziko, Proto očkování doporučuji.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: