Očkovat proti chřipce při mononukleoze

Dobrý den,syn prodělal před 4 měsíci akutní mononukleozu a stále má mírně zvýšené hodnoty jaterních testú(ALT 0,85)Je možné jej nechat naočkovat proti chřipce??Je mu 23 roků,studuje VŠ.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mírná elevace jaterních testů by neměla být kontraindikací očkování proti chřipce, zvláště pokud je od aktivní fáze onemocnění již delší doba. Doporučila bych vše konzultovat v aplikačním středisku před aplikací.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x