Oční alergie na roztoče

Dobrý den, navštívil jsem očního lékaře s "prokrvenýma očima". Podezření na alergii potvrdil alergolog - alergie na roztoče. Od oč. lékaře jsem obdržel kapky Spersallerg - 3x denně. Kapky používám několik dnů, avšak zlepšení je patrné pouze několik málo minut po nakápnutí a to ještě minimální. Chci se tedy zeptat, existují nějaké „lepší“ kapky, třeba jdoucí více k počátku reakce, které dokáží skutečně alerg. zánět efektně léčit ? Nebo musím chodit po zbytek života jako králík. Na prostředí s minimem roztoču, prachu etc pracuji. Díky za Vaši odpověď - za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Cagi! Nemusíte a dokonce byste ani neměl chodit jako králík do konce života. Pokud nepomáhají oční kapky, odporučuji vyzkoušet léky proti alergii v talbetách (zyrtec, xyzal atp). Roztočů byste měl být schopen se zbavit dosti účinně a tato snaha bude nejspíš odměněna značnou úlevou i bez léků.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: