Oční kapky za sebou..

Dobrý den, před deseti dny jsem začla mít potíže s pravým okem (červenání, otoky, řezání) můj praktický lékař mi předepsal maxitrol.. brala jsem ho 10 dní (mezitím začal problém i s druhým okem) s tím že po pátem dnu jsem si kapala 2 kapky, a poslední tři dny už je jen 1 kapku, vše vypadalo dobře, tak jsem přestala a kapala si další tři dny už jen opthalmo septonex, dnes se však potíže vrátili a oční lékař mi předepsal Emadine, až po odchodu jsem si uvědomila, že jsem nezmínila o používání maxitrolu, a tak mě zajímá jestli očím nemůžu ublížit, tím že po tak krátké době začnu kapat zase další kapky, děkuji předem za odpověd!!

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že můžete další kapky používat.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: