Oční problém

Dobrý den .Mám lupenku a začala se mi dělat okolo oka, tak jsem si to namazal tou mastičkou na lupenku ( Beloderm krém ) a asi po třech namazáních jsem zjistil že vidím na levé oko jakoby v mlze nebo rozmazaně . Můj dotaz zní - bylo by možné v dnešní době laserových operací, oko vyléčit nebo myslíte že je poškození trvalé . Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, navštivte svého očního lékaře, který vyloučí, že je vidění zhoršeno jen zasažením rohovky mastí. Zhoršení vidění z této příčiny je plně reverzibilní. A tak se nemusí jednat o nic závažného. Případně se zjistí, že jste si všiml dioptrické vady a pak můžete řešit odstranění dioptrií, které je možné mnoha způsoby...od laserových zákroků po výměnu čočky atd. Neřešte prosím odstranění dioptrické vady, když ani nevíte, čím je zhoršené vidění způsobeno.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: OFTEX oční klinika Pardubice a oční centrum Hradec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: