Od kdy jsem plně chráněná

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda když jsem měla ve třetím týdnu užívání antikoncepce Chloe 2x zažívací problémy (zvracení, ale po více než 12 hodinách, a průjem nejspíš z důvodu, že jsem něco špatného snědla, který se dostavil asi 4 hodiny po užití antikoncepce) to může ovlivnit i cyklus nadcházející? nebo počátkem toho již budu plně chráněná? Mockrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nový cyklus nebude nijak ovlivněn a před otěhotněním budete chráněna.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: