Odber krve a nachlazeni

Dobry den, mam jit na kontrolni odber glukozy a mam trochu rymu. Zajimalo by me, jestli muze byt vysledek kvuli ryme zkresleny? Mockrat dekuji:-)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se jedná o prostou rýmu, bez hlenohnisavé sekrece a kašle, tak větší vliv by to nemělo mít.

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: