Odběr plodové vody ano-či né?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jsem ve 3 měsíci a byla jsem na genetice kde z 1.screningu mi řekli e mám zvýšené rizikoDS 1:13 a doporučili mi odběr plodové vody ,ale je zde riziko potratu po tomto zákroku a hlavně před tímto otěhotnění jssem prodělala potrat samovolný tak ted nevím zda jít na plodovou vodu či ne poradte mi prosím. Děkuji za brzkou odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodnout se musíte sama,ale risiko komplikací nepřevyšuje cca 1,5 procenta v tomto případě bych vám ji doporučil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: