Odborné pracoviště pro zjištění příčiny náhlé ztráty sluchu

Špatně slyším celý život, poslední vyšetření v 15 letech, od té doby se ORL specialistům vyhýbám, protože měření ztráty sluchu považuji za mrhání penězi VZP a zbytečné zdržování. Nyní nastalo prudké zhoršení. I nadále nestojím o pouhé měření ztráty sluchu, jde mi jen o nalezení příčiny náhlého zhoršení s verdiktem (ne)lze léčit. Jestli jsem si myslel, že stačí zabrouzdat na Internetu a najít si vhodného specialistu, tak z tohoto zdání jsem rychle vyléčen. Nemocnice v mém bydlišti dokonce ani snad nemá ORL oddělení. Jediné, co jsem se dověděl, že je možno zkoumat jizvy na bubínku, jinak všude jen samé měření za pomoci šepotu. Pomalu to vzdávám a asi nikam nepůjdu. Zde to jen zkouším, jestli by mi třeba někdo neporadil nějaké specialisované pracoviště, kde by mě jednou provždy komplexně vyšetřili, republika je malá, dojet se dá do Prahy. Když jdu např. na ortopedii, udělají mi rentgen a hned mi řeknou, co je špatně a jestli to půjde léčit. Já ani po 50 letech života nevím, proč špatně slyším. Za jakoukoli odpověď velmi děkuji!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zkuste Homolku, info o orl odd: http://www.homolka.cz/cs-CZ/oddeleni/oddeleni-otorinolaryngologie-a-chirurgie-hlavy-a-krku.html , objednani najdete zde: http://www.homolka.cz/cs-CZ/oddeleni/oddeleni-otorinolaryngologie-a-chirurgie-hlavy-a-krku/kontakty.html . Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Koloskopie
Články: Koloskopie
Koloskopie nebo také...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: