Odborník na imunologii, otok jazyka

Mám problémy s otokem rtů a jazyka, zřejmě jde o imunologické onemocnění(výsledky budu mít za 3 týdny), otékám v klidu i při práci a nejsem alergický(10%trávy,prach), můžete mi doporučit odborníka, který by mě léčil? současnou léčbu mám ve formě silných protialergických léků nebo injekcí, ale důvod otoků nemají zjištěný , děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Může se jednat o klasickou alergickou reakci na nějakou látku ale i např. o angioneurotický otok. Pomoci by Vám mohla cílená homeopatická léčba a nebo komplexní elektroakupunkturní vyšetření.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: