Oddálená menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Brala jsem dříve antikoncepci Belara, menstruace vždycky přišla třetí den po vysazení prášku. A vždycky jsem měla první dva dny silnou menstruaci a pak slabou. Teď beru už půl roku antikoncepci Lindynette a menstruace přijde vždycky až pátý nebo šestý den po vysazení prášků a jen slabě. Jakmile to dostanu šestý den a sedmý den už nasazuju opět prášek z dalšího platíčka tak krvácení ještě víc zeslábne a skoro ji nemám. Tak bych se chtěla zeptat jestli je to normální. Všude píšou že menstruace by měli přijít v 7denní pauze hned třetí den. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antikoncepcni preparaty se lisi davkou hormonu a typem gestagenu, t.j. muze chodit i jinak mestruace. Jinak v tom problem nevidim. Nekdy to tak delat muze.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Články: Nádory ledvin jsou často objeveny náhodně
Nádor ledvin nemá v časném...
Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Články: Nepodceňujte po operaci křečových žil rehabilitaci
Odstranění křečových žil...
Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Články: Záněty močových cest: komplikace vzniknou raz dva
Ať už jde o močový měchýř...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Chronický únavový syndrom
Články: Chronický únavový syndrom
Na únavu si stěžuje až...
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: