Oddálení menses a těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se informovat ohledně oddálení menses. S manželem pojedeme na dovolenou, kde se chceme snažit o miminko a zrovna v tomto termínu mám dostat menses. Chtěla bych poradit zda lék norethisteron nebo jiný může mít funkci antikoncepce a tím zamezit otěhotnění?Případně zda existuje nějaká možnost menses odsunout už teď a na dovolené (konec srpna) být bez léku a bez menses? Děkuji za pomoc.

Odpověď odborníka:

Norethistron nepůsobí jako antikoncepce,pokud jedete až v srpnu váš gynekolog vám již nyní může posunout cyklus, aby jse na dovolené neměla ani léky ani menses. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: