Oddaleni mensesu branim tretiho platicka

Dobry den. Rada bych se zeptala jestli muzu vzit si i pulku tretiho platicka bez vynechani tydne pro oddaleni menstruace? Používam antikoncepci Vreya. Dekuji moc za odpoved

Odpověď odborníka:

Ano, menstruaci můžete tímto způsobem oddálit. V preparátu Vreya jsou všechny tablety stejného složení, pokračujte tedy bez vynechání v užívání tablet z dalšího blistru.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: