Oddálení menstruace

Dobrý den paní doktorko,chtěla jsem se zeptat..užívám HA Rhonya a už 2 měsíce beru prášky bez pauzy na menstruaci,vadí to nečemu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevadí to ničemu. Jen můžete slabě špinit ke konci druhého platíčka, ale také nemusíte.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Proč o zneužívání dětí mlčíme?
Články: Proč o zneužívání dětí mlčíme?
Podle zprávy britské...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: