Oddálení menstruace

Dobrý den pane doktore, v červnu jedeme na svatební cestu a mě na tento termín vychází menstruace, tudíž bych si chtěla vzít prášek na oddálení menstruace. Antikoncepci přes rok neužívám, na této svatební cestě bychom chtěli začít pracovat na miminku. Chtěla jsem se tedy zeptat, zda i přes užívání prášku na oddálení menstruace mohu otěhotnět. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, píšete trochu záhadně...nevím co za kouzelný prášek myslíte, a kdy ho chcete vlastně vzít..vaše kroky a plány proberte raději se svým gynekologem, upozorňuji, že tato služba (oddálení menstruace) není hrazena ze zdravotního pojištění

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: