Oddálení menstruace

Dobrý den, pravidelně beru HA Mercilon. A tento měsíc bych si potřebovala oddálit o týden menstruaci, proto jsem začala brát hned pilulky z nového plátíčka. Je vhodné, abych po týdnu vysadila prášky, dostala tak menstruaci a pak pokračovala s novým platíčkem (21 tablet)? Vyhovovalo by mi to takhle i s dovolenou, na kterou jedu za měsíc. Protože kdybych brala nové platíčko v kuse, menstruace by mi vyšla zrovna na dovolenou a nevím, jak bych si pak poradila s dalším oddálením apod. Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, můžete to rozdělit nebo brát v kuse i 3měsíce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x