Oddálení menstruace

Dobrý den paní doktorko, kvůli dovolené jsem chtěla oddálit menstruaci. Takže jsem užívala dvě plata za sebou bez vynechání pro krvácení. Teď jsem dobrala druhé plato a nechala pauzu ale menstruace se neobjevila pouze drobné špinění. Je nějaká možnost, že můžu být těhotná? Tablety jsem užívala bez vynechání. Můžu normálně začít užívat HA jako dříve? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokračujte,jak jste zvyklá, špinění se objevit může.Pokud máte obavu o těhotenství, udělejte test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x