Oddálení menstruace

Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem ohledně oddálení menstruačního cyklu. Uzivam antikoncepci ayreen okolo jednoho roku, předtím jsem již brala dva roky jinou. Minuly měsíc jsem musela vynechat menstruační týden ale nyní bych tk potřebovala znovu, je mozne v klidu vynechat menstruaci dvakrát za sebou? Děkuji mockrát za odpověď

Odpověď odborníka:

Kontinuální užívání je bez problému možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: