Oddálení menstruace

Kolem 20.10. mám dostat menstruaci. Je možné, když neberu hormonální antikoncepci, abych ji teď začala brát (Logest) a oddálila ji? 20-29.10. bych chtěla jet k moři. Děkuji. S tímto nemám zkušenosti. V minulosti jsem to řešila tak, že jsem Logest začala brát po skončení menstruace a vybrala celé balení. Nyní jsem to ale nestihla (neplánovaná dovolená). Děkuji za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená paní
ve vašem případě by bylo vhodnější k odsunu menses použít jiný preparát například Norethisteron, předepíše vám jej váš lékař a menses spolehlivě oddálí.
Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

MUDr. Jan Sládeček
 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x