Oddálení menstruace

Dobrý den, je mi 18 let, před třemi měsíci mi bylo zavedeno nitroděložní tělísko Goldlily. Jsem po trombóze mozku, proto jsem antikoncepční pilulky musela přestat brát. O prázdninách jedu na dovolenou a přesně na ten týden mi vychází menstruace. Chtěla bych se zeptat, jestli je nějaký způsob jak ji posunout? Slyšela jsem o nějakých tabletkách, ale domnívám se, že šlo o hormony a myslím, že kvůli trombóze mi je pak doktor nenapíše. Je ještě nějaká jiná možnost? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bohužel jiná možnost není než hormonální posun a risiko tohoto po mozkové tromboze by bylo příliš velké Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x