Oddálení menstruace

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné hormonální antikoncepcí oddálit 2 menstruace za sebou, tedy, že budu používat 3 blistry bez pauzy. Používám antikoncepci jménem Vreya. Děkuji za odpověď. S pozdravem P. K.

Odpověď odborníka:

Ano, můžete to klidně udělat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: