Oddálení menstruace

Dobrý den. Beru HA Triregol 3x21 a teďka v neděli beru poslední pilulku z platíčka. Menstruace se mi obvykle dostaví ve čtvrtek. A teď k věci. Potřebovala bych, aby se menses oddálil na další týden. Mám teda hned od pondělka začít brát nové platíčko a dobrat ho do konce? Četla jsem, že u třífázové to nejde. A neovlivní oddálení nějak účinnost antikoncepce??

Odpověď odborníka:

Třífázová antikoncepce není vhodná ke kontinuálnímu užívání, jediná možnost je pokračovat z dalšího platíčka rovnou žlutými tabletami,ale není to postup příliš doporučitelný a může dojít ke krvácení,prostě třífázová antikoncepce vyžaduje onu 7 denní pauzu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: