Oddálení menstruace

Dobrý den, chtěla bych se zeptat beru antikoncepci Lindynette 20. A minuli měsíc jsem brala platíčko celé a musela jsem vynechat sedmidenní pauzu kvůli dovolené a nyní po dobrání druhého platíčka jsem udělala sedmidenní pauzu, ale nedostavila se menstruace. Je možné že bych mohla být těhotná? Antikoncepci jsem brala pravidelně. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotenství prakticky možné není, potvrďte si to těhotenským testem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: