Oddálení menstruace

Dobrý den, mám nitroděložní tělísko MIRENA a stále ještě mám nepravidelnou menstruaci. Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné menstruaci nějak oddálit z důvodu dovolené. Tělísko jsem si nechala zavést, jelikož jsem měla trombózu a tudíž jsem moc jiných antikoncepčních možností neměla. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Po zavedení Mireny v prvních 3-6 cyklech se nepravidelní krvácení může vyskytnout,oddálení menstruace je možné jen hormonálně a to u vás vzhledem k prodělané trombóze není možné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: