Oddaleni menstruace

Dobry den pane doktore, chci se zeptat, zda nejak vadi telu, kdyz oddaluji menstruaci treba i pul roku. Jeste bych se rada zeptala zda je to nejaky vazny problem, kdyz jeste nemam deti a nekdy v budoucnu bych je rada mela, zda pak nebudu tim poznamenana, ze ted tak dlouho oddaluji menstruaci, zda nebudu mit potize otehotnit. Dekuji mnohokrat za rada.

Odpověď odborníka:

Doporučitelný postup je kontinuální užívání antikoncepce 3 měsíce a poté na jeden cyklus přerušit., odmenstruovat a pak dále pokračovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x