Oddálení menstruace

Dobrý den, prosím vás mám dotaz a už jsem z toho vynervovaná. Užívám antikoncepci Lunafem, nedávno jsem si oddálila měsíčky a nyní se bojím, že jsem mohla otěhotnět. Není nějak snížena účinnost antikoncepce při takovémto oddálení? Prášky jsem brala pravidelně. Na měsíčky teprve čekám, ale už teď plaším.. Děkuji moc za odpověď..

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy pokud jste neudělala chybu tak kontinuální užívání je naprosto spolehlivé. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Vyšetření prsu
Články: Vyšetření prsu
Vyšetření prsu je základní...
Jaký vliv má alkohol na krevní cukr? Odpovídá MUDr. Jana Urbanová
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: