Oddálení menstruace

Dobrý den, jedu na dovolenou k moři a chtěla bych oddálit menstruaci práškami (Norethisteron). Chci se zeptat jestli tyto prášky ovlivní plodnost? Chceme se s přítelem na dovolené pokoušet o miminko ale nevim jestli tyto prášky pusobí i jako antikoncepce?? Antikoncepci neberu! Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Norethisteron jako antikoncepce nepůsobí,ale rozhodně bych nekombinoval snahu o početí a hormonální léky na odsun menses. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: