Oddálení menstruace a užívání fraxiparinudobrý

Dobrý den, paní doktorko. chtěla bych se zeptat na možnost oddálení menstruace kvůli dovolené pomocí orgametrilu, i když mám vrozený trombofilní stav -heterozygotní forma leidenské mutace. Budou mi píchat fraxiparin, kvůli tomuto stavu. Poradíte mi prosím děkuji. S pozdravem a přáním hezkého dne

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nerozumím tomu, proč budete dostávat Fraxiparin. Možná z důvodu dopravy na dovolenou, pravděpodobně letíte. Fraxiparin ale budete mít jen krátkou dobu, aby se v průběhu letu snížilo riziko trombosy. Oddálení menstruacce je v tomto případě na zvážení, k tomu se vždy používá některý z hormonálních léků, který je samozřejmě pro Vás rizikový. Musíte vše zvážit a domluvit s se svým gynekologem.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: