Oddálení menstruace antikoncepcí

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na oddálení menstruace antikoncepcí. Beru antikoncepci Sylviane 21 dní v měsíci a pak 7 dní nic neberu. Menstruaci bych měla mít 23.9. a mám ji asi 5-6 dní. Jedu na dovolenou a tak bych jí potřebovala přesunout nejdříve na 5.10. Šlo by to nějak udělat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je možné to udělat, bez přestávky pokračujte dalším platíčkem a menses se dostaví po jeho dobrání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Plný nos jemně vyčistí sůl
Články: Plný nos jemně vyčistí sůl
Ucpaný nos je nepříjemná...
Jsem těhotná. A mám nádor…
Články: Jsem těhotná. A mám nádor…
Pokud se v těhotenství...
Dráždivý tračník
Články: Dráždivý tračník
Nejodvážnější lékařské...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Články: Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Bolestivé a rozedřené ústní...
Osteogenesis imperfecta
Články: Osteogenesis imperfecta
Osteogenesis imperfecta je...
Zbavte se „svátečních kil“ jednou provždy
Články: Zbavte se „svátečních kil“ jednou provždy
Ačkoliv jsou vánoční svátky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x