Oddaleni menstruace pri uzivani antikoncepce

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda je mozne bez problemu pri uzivani antikoncepce Dienille posunout zacatek menstruace o tyden tak, ze v tydnu bez pilulek pilulky uzivat budu a nasledujici tyden brani pilulek vynecham. Snizi se nejak ucinnek antikoncepce, nebo budu chranena pred otehotnenim stale stejne? Predem dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

dobrý den, lepší je brát v kuse celé další plato, pauzu můžete vynechat. Je to uživatelsky příjemnější:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: