Oddálení menstruace u mireny

Dobrý den pane doktore, v červnu odjíždím na dovolenou a jelikož mám antikoncepční tělísko Mirena ( v pořadí už druhé ) a stává se, že občas špiním, nebo i lehce krvácím. Tak jsem se chtěla zeptat, zda je možné se pro ,, pohodovou dovolenou ,, nějak zajisti ? Po zavedení první Mireny jsem špinila a lehce krvácela téměř půl roku! Lze tedy užívat léky na oddálení menstruace ? A nebo používat tampony, přesto že se nedoporučují z důvodu povytažen tělíska ? Děkuji za odpověď -------------------------------------------------------------------------------- .

Odpověď odborníka:

Oddálení je možno hormonálně provést například Norethisteronem. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: