Oddalování orgasmu

Dobrý den, miluji se s přítelkyní každý den 2x, někdy i vícekrát. Ona to potřebuje pořád. Přítelkyni ale vzrušuje, když nejsem po milování udělaný. Výstřik tak mám cca 1x týdně. Můj dotaz tedy zní, zda-li pro mě není nebezpečné, když jsem 14x za týden opakovaně přiváděn těsně k orgasmu (během jednoho styku klidně i 10x), ale orgasmus mám pouze 4x do měsíce. Já jsme si na to zvykl a vyhovuje nám to tak oběma. Jen mám strach, abych neměl nějaké problémy díky častému zadržování spermatu. Děkuji za Vaši odpověď. Petr

Odpověď odborníka:

Zdravotní problémy by vzniknout neměly, pokud vám to vyhovuje po stránce psychické, pak je vše vpořádku.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: