Oddělená placenta

Dobrý den, čekala jsem první dítě a ve 27. týdnu jsem měla krvácení do břicha. Na UZ mi zjistili odchlíplou placentu od dělohy. Okamžitě následoval císařský řez pod narkózou a bohužel smrt dítěte. Chci se zeptat, za jak dlouho můžu otěhotnět, aby to bylo bezpečné? Díky za dotaz.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, komplikace u předcházejícího těhotenství nejsou nijak spojeny s následujícím těhotenstvím, můžete otěhotnět kdykoli. Opakováni podobného stavu je opravdu minimální. Poradte se se svým gynekologem, aby vás vyšetřil po gynekologické stránce a zkoušet těhotnět můžete potom bez obav hned. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: