Oděrka a otok předkožky

Po sexu s novou přítelkyni se mi udělala na předkožce pod uzdou nějaka oderka a bylo to celkem dost opuchle druhy den to trosku splasklo ale oderka zůstala a po týdnu se přidalo dalších menších pupinku,je to celkem opuchle a i to celkem bolí a začalo me bolet i levé trislo mam strach ze to muže byt nějaká pohlavní nemoc...je mi to trosku trapné ale nové přítelkyni trosku zapáchá pochva,myslíte tento muže mít nejakou spojitost? Zasílám i foto děkuji předem za vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Miroslave,
dle fotky se jedná o zánět předkožky, ten samozřejmě může souviset se zápachem z pochvy (především, pokud je přítomný výtok u vaší partnerky), na vině může být mykotické onemocnění nebo také velmi často bakterie, nemusí jít nutně o venerickou chorobu, ale vyšetření praktickým lékařem, event. urologem je namístě i vzhledem k udávaným bolestem třísla, kde mohou být zvětšené uzliny.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: