Oděrky n a žaludu-zánět

Dobrý den přeji,již jednou jsem měl problém a to je 6 let že jsem z jedné řeky chytil něco a po čase se mi udělalo asi 5 pucheřku na žaludu které postupem času začal hnisat a dopst do zavánělo i když jsem si stále přirození a žalud přetahoval a čistil nělkolikrat deně..vše se stalo po té řce nejspíše.. léčil jsem to heřmánekm atd...po čase vylečil a od te doby mám ale zuženou předkožku po 2 letech se postum začala uvolnovat a šlo přetahovat penis na 90%..s přitelkyni jsem 2 roky a při posledním milovaní jsem si asi podřel žalud na špičce..snažil jsem se to umejt a bylo to bolestive po 2 dnech nazačl puchejřek a opět cejtit zánět...lečím to občas heřmánkem obklad z čaje a nejhorší je to že po 78 dnech se mi samovolně odloupl mokvajici stroupek a zustala 2 x hluboká dirka po puchejřku..myslíte že se mi to nějak časem samovolně ta tkán doroste? rozhodl jsem se že v létě pujdu na obřízku..a nebudu už míti s přítelkyni tak divoké milovani abych právě pak nemusel trpět. Doma jsem našel mast herpesin je možné to na žalud nanášet?žalud nemohu přetahovat tak tak tyčinkama do uší si po žaludu niže čisim vodou a heřmánekm je do tostačujicí? děkuji a přeji pěkný den Tomas

Odpověď odborníka:

1) Na tu obřízku rozhodně jděte, protože zúžená předkožka (tzv. fimosa)může vést k opakovaným zánětům i dalším zdravotním problémům, které by se pak musely řešit i chirurgicky. Důležité: pokud předkožka nejde přetáhnout, nezkoušejte to násilím!!! Mohlo by dojít k tomu, že už nepůjde zpátky (tzv. parafimosa) a pak hrozí závažná porucha prokrvení ponisu! 2) Herpesin můžete použvat, defekty pokožky se zcelajistě zacelí, ale možná zůstanou jizvičky. 3) Nejlepší by bylo neprovádět pochybnou samoléčbu a svěřit se do rukou odborníka - dermatologa - takto nadálku stejně přesnou diagnosu a léčbu nemohu určit.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: