Odkládání těhotenství při endometrióze

dobrý den, přítelkyna bývalá která mi tvrdí že musí okamžite otehotnet protože po operaci zase krváci, brala nejaké hormony které jej mneli zmírnit projevy endometriozy, navíc jak zase dostala to krvácení tak jej pán primář na ultrazvuku řek že ji znova roste sliznice endometria, tak jediná šance jak je rýchle se zbavit bolesti je rýchle otehotnet aby ju pak moh zbavit bolesti a odoperovat delohu, chcel by som od vás radu jesli je toto všechno možný co mi ona tvrdí jesli je to pravda? navíc ona bere silný prášky na deprese stilnox je na nich závislá a kdyby to vědel ten její pán primář tak by jej podla mne nedovolil otehotnet jak mi ona řekla že ji dokonce apeloval na otehotnení, ale kdyby vědel o tých práškach tak by jej to asi zakázal je to tak? napíšte mi prosím na to svúj názor, inak ak vám to pomúže ešte pri posudzovaní je jí 29 let díte ešte nemněla , tak nashle a díky za odpověd!

Odpověď odborníka:

Stilnox není antidepresivum, ale hypnotikum, a v 29 letech s léčenou endometriozou by se těhotenství skutečně nemělo odkládat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: