Odloucena placenta a spineni.

dobry den, mam kousek odloucene placenty na zadni stene. Vcera jsem kvuli spineni sla ke gynekologovi. Plod byl v poradku.stale ze me odchazeji hnede hleny, a je normalni i sem tam slaboulinke zakrvaceni z te odloucene casti? Nechci zbytecne plasit.dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že jste v časné fázi těhotenství a že mluvíte o drobném hematomu pod placentou. Špinění i zakrvácení se v takovém případě může objevovat a nemusí značit problém. Zesilování krvácení je již varovným příznakem, zejména ve spojitosti s bolestivostí podbřišku. Dodržujte klidový režim.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x