Odložené očkování hexa+prevenar

Dobrý den, můj syn - 9. měsíců měl být očkovaný 3. vakcínou na pneumok+ hexa již 29.12. V té době byl nemocný a stále nebyl alespoň týden bez potíží - kašel, aby mohl být přeočkován. Chtěla bych se proto zeptat, zda má cenu ho vůbec doočkovávat, když už je vlastně pozdě - 2 měsíce po termínu. Určitě to není jen náš případ, proto by mě zajímal Váš názor a event. návrh dalšího postupu. Za odpověď mnohokrát děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, stejně jako hexavakcína i prevenar se doočkovává podle zdravotního stavu dítěte, tedy i s časovým odstupem.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: