Odmítání jídla

Dobrý den,mám 1Otiměsíční dceru.Odmítá jakékoliv příkrmy, i když občas něco sní, tak je to vždy "boj".Stále se snažím kojit,ale myslím,že je to již pro ni nedostačující.Měří 73 cm a váží 8,20 kg.Stále přibývá na váze. Je dcera vpořádku nebo se může jednat o nějaké onemocnění.Dětská lékařka radí nabízet příkrmy dál a trpělivost.

Odpověď odborníka:

Pokud dcera přibývá, skutečně nejsou obavy na místě. V tomto věku se příkrmy podávají proto, že mléko neobsahuje dostatečná množství všech důležitých látek (železo apod.). Ale pokud dítě alespoň občas něco malého navíc sní, je to výhra. Nenuťte dceru do jídla násilím, mohla by si vypěstovat návykové zvracení a odpor k jídlu v budoucnu. Přeji pevné nervy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: