Odmítání léků na štítnou žlázu

Dobrý den, jsem lékařem sledována kvůli zvýšené normě štítné žlázy, lékař mi zatím léky nedal, ale musím přijít na odběr krve za půl roku znovu. Pan doktor řekl, že kdyby byly hodnoty zvýšené o hodně, že mi dá léky, já ale léky brát nechci, protože bych v budoucnu ráda měla děti a nechci se ládovat prášky a bojím se, že by potom mohly ohrozit dítě. Jak to vidíte vy s léky na štítnou žlázu, opravdu jsou třeba, když se cítim dobře? Mohou ohrozit plod? Děkuji

Odpověď odborníka:

Léky na štítnou žl. plod nepoškodí. Pokud je funkce porušena, je potřeba je užívat

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x