Odmitavost a nechut k sexu

Přejí pěkně odpoledne. Mam přítele se kterým chodim přes rok. Zhruba rok zpět jsme měli první sex a bohužel nedopadl úplně ideálně ...partner byl příliš divoký..a já jsem to neustálá psychicky a vyhodila jsem ho z bytů...Vše jsme si vysvětlili...a vztah pokračoval dal...Ale zhruba po 3-4 měsících se začaly ukazovat nějaké náznaky nesouladu při sexu...iniciativa pouze z mě strany...což mě po delší době vadilo a dex tak za 14 dni i déle...v květnu mu zemřel otec a situace se stále zhoršovala...sváděl to na psychickou újmu že ztráty otce...Mě občasné narážky tomu bohužel neprispely...Vše trvalo až do dnes kdy mě řekl..že všechen jeho problém v této otázce pramení z té první noci...kdy hluboce utrpěla jaho ješitnost...a neví jak dal..že s tím bojuje..proto nechával i iniciativu na mě...abych já začínala..a čím více se snaží..tím je to horší..a situace je na rozpad vztahu...Zajímalo by mě..zda je možné ..aby člověk po takovém zážitků u první noci si vypěstoval takový neptemozitelny problém..který ho pronásleduje a přerůstá ..a zda má vůbec smysl se o cokoliv snažit a lepit to dohromady...Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě ho mohlo částečně odradit, že nejste zcela naladěni na stejnou vlnu. Domnívám se, že je pochopitelné, že zmíněnou iniciativu nechal na Vás. Pokud ještě chcete, otevřeně to spolu proberte. Možná jen potřebuje slyšet, že nevadí, když bude iniciativní i on

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: