Odpoved

Moc děkuji paní doktorce,která odpovídala dnes na můj dotaz.Chtěla bych doplnit,že vyšetření plic bylo vpořádku,rtg nic neprokázal.Na sonu srdce mírná tachykardie,puls 130.Jinak mívám běžně nízký tlak,kolem 90/60,ale na to jsem zvyklá,to máme v rodině.Kdyz jsme šli s manželem na pohotovost kvůli bolestem na hrudi,ekg bylo vpořádku,až na ten puls a KO vpořádku a leukoscan neprokázal žádný zánět.Moč byla vpořádku.Na příští středu jsem objednána na ortopedii,zdali mé bolesti opravdu nezpůsobuje něco na hrudi.Mé obtíže trvají již asi půl roku.Kvůli častým bolestem bříška kolikového charkteru,jak psala paní doktorka, jsem byla i na uzv,ale prý vše vpořádku až na malé žlučové kamínky.Jak mé potíže trvají dlouho,už myslím na nejhorší,nějakou rakovinu apod.A hlavně,když kterýkoli lékař vidí,že se léčím na psychiatrii,odmítá cokoli dělat a uzavře vše s tím,že to mám od nervů.Mám dvě maličké děti,je pravdou,že se s nimi bojím být sama doma,když bolí na hrudi,mám strach,že se zkácím.Jenže na tu bolest léky nezabírají.Omlouvám se,že jsem se takhle rozepsala a děkuji ještě jednou za odpověď.Jana.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti na hrudi by mohly být způsobeny i obtížemi se žlučníkem, doporučovala bych Vám tedy i kontrolní SONO žlučníku.

Poradna uLékaře.cz

  

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: