Odpověď

...ještě jednou zdravím pane doktore. Díky za radu. Zkusím jít s tou opruzeninou ustí močové trubice žaludu ke kožnímu. - - - - Jinak co se týká druhostranného zbylého varle.e tak jsem na urologii byl, tam kde mě operovali to nemocné varle. Paní doktorka říkala, že to zbylé varle je zdravé a i nadvarle je zdravé. Takže doufám, že to nemá vliv na funkci?

Odpověď odborníka:

Jedno varle by mělo za normálních okolností zajistit funkci jak rozmnožovací, tak hormonální. Jak jsem ale už psal, chemo je toxická a poškození druhého varlete není vyloučené. Objektivně to lze zjisti již zmíněným hormonálním vyšetřením.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x