Odpověd na dotaz z8.1

Dobrý den, moc děkuji za odpověď, na kardiologii jsem již byla tam mi sdělily, že vše je v pořádku i na psaychiatrii jsem se byla optat, ale tam mi řekly, že to může být od štítné žlázy a at vydržím, navštívila jsem i psychologa, snažím se dělat maximum, aby zjistily o co vlastně jde, ale zatím bez úspěchu a spíš mi vyhrožujou, že pokavad tam budu furt s něčím chodit, že skončím na psychiatrii, tak už radši nikam nechodím a snažím se to nějak sama zvládat, což se někdy dni, že se to nedá vydržet. Děkuji moc za vaši odpověd aspon jeden pan doktor, kterej mi odpoví, ještě jednou moc děkuji. Do toho se mi poslední dobou přidal třes rukou a návaly horka, nevím co to je, tak se radši ptám vás, protože jinde na mě koukají jak na hypochondra a říkají, že mi vzali jen jeden lalok, že tohle není možný :( Ještě jednou děkuji a přeji příjemný den. Sandra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše potíže jsou takového rázu, které se většině lékařů nechce moc řešit, protože mají a dost často také jsou psychosomatického charakteru. Než se ale dá tato nálepka, myslím, že by se nejprve měla vyloučit jiná onemocnění jako je roztroušená skleróza, borelioza (chronická) apod....tedy nemoci, které se postupně pomalu v čase zhoršují, u každého se projevují trochu jinak, nemají přesně definované příznaky a z pohledu lékařů jsou prostě "divné" :-). Držím palce.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: